Empat del Veinti en el seu retorn a Primera Catalana. FOTO: Cedida

FUTBOL

Empat del Veinti en el seu retorn a Primera Catalana

El club també ha estrenat autocar pels desplaçaments fora de casa

Empat 3-3 del CF Juventud 25 de Septiembre en la visita al FC Santboià, equip destinat a la lluita per l'ascens, a la primera jornada del grup 3 de la Primera Catalana. Deu anys després torna el club rubinenc a la categoria i ho fa de molt bona manera i amb autocar nou pels desplaçaments fora de casa.

Nou autocar del Veinti pels desplaçaments fora de casa. FOTO: Cedida

En una primera part molt disputada i equilibrada, els locals s'avançaven passada la mitja hora, gràcies a un gol de l'exjugador del Veinti Eric García. Abans del descans un doblet de Brian Canalejo, el primer a la sortida d'un córner després de jugada assajada i el segon de lliure directe a la vora de l'àrea, capgirava el marcador i posava per davant els homes de Jesús "Betis".

A la represa tornava a igualar el marcador el Santboià al cap de 5 minuts, però Bakary li donava avantatge de nou al Veinti només 10 minuts després. Aguantava bé el CF Juventud 25 de Septiembre les arribades dels locals durant l'última mitja hora de joc, però ja a l'afegit el Santboià empatava després d'un llançament de falta i deixava al marcador el 3 a 3 final.

Bona imatge donada pel Veinti en el seu primer compromís oficial. Diumenge vinent, debut al Municipal 25 de setembre a la segona jornada, contra la UE Sitges a partir de les 12:05 hores.