Primera victòria de la temporada del Veinti. FOTO: Cedida

FUTBOL

Primera victòria de la temporada del Veinti

A 15 minuts del final, Sidiky va rematar de cap una jugada posant el definitiu 2-0 al marcador

El diumenge 13 d'octubre, El CF Juventud 25 de Septiembre va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a Primera Catalana. Va guanyar per 2-0 al CF Camarles a la quarta jornada del grup 3.

En els anteriors partits el Veinti ja havia donat bona imatge, però se li resistia la victòria amb dos empats i una derrota al seu caseller. Però aquest diumenge i davant la seva afició, va certificar un bon triomf que el deixa amb 5 punts al mig de la taula de classificació.

Durant el partit, el gol al minut 6, obra del capità Óscar Hidalgo, va donar tranquil·litat i serenitat al joc dels locals que van controlar la primera part concedint només una ocasió clara al rival i tenint diverses arribades per augmentar la diferència.

A la represa va continuar la mateixa tònica, control de joc del Veinti amb alguna arribada de perill i el Camarles intentant buscar les seves ocasions. A 15 minuts del final, Sidiky va rematar de cap una jugada que ell mateix havia iniciat posant el definitiu 2-0 al marcador.

Gran triomf dels homes de Jesús Rueda "Betis" i celebració després del partit amb la seva afició i els incondicionals Supporters. La jornada vinent serà dissabte 19 d'octubre a les 18h, primera sortida llunyana de la temporada per enfrontar-se al CF Canonja.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.