El Veinti guanya contra el FC Levante Las Planas i s'assegura la plaça per a la promoció d'ascens​​​​​​​. FOTO: Cedida

FUTBOL

La primera part va estar molt igualada amb molta tensió al terreny de joc i poques ocasions

Un cop més, com ja ha passat en altres jornades, el CF Juventud 25 de Septiembre remunta el matx i aconsegueix la victòria i els 3 punts en els minuts finals. Aquesta vegada va ser contra el FC Levante Las Planas, en el partit corresponent a la jornada 31 del grup 3 de la Segona Catalana. Amb aquesta victòria (1-2), el Veinti s'assegura una de les dues places que donen dret a disputar els play-offs d'ascens a Primera Catalana.

El partit es va disputar al Municipal de les Planes, amb un equip local que també necessitava la victòria per eludir els llocs de descens. La primera part va ser molt igualada amb molta tensió al terreny de joc i poques ocasions. Després del descans, el Veinti se'n va anar cap a la victòria amb diverses arribades a la porteria rival però sense encert. A 10 minuts del final, però, va ser el Levante Las Planas qui es va avançar al marcador després d'una contra. No va trigar a reaccionar l'equip de Richard Giménez que a la següent jugada tornava a posar les taules al marcador amb el gol d'Izan.

El Veinti guanya contra el FC Levante Las Planas i s'assegura la plaça per a la promoció d'ascens. FOTO: Cedida

Moviment a les banquetes per part dels dos equips als compassos finals que van donar peu a la jugada del gol de la victòria, dos jugadors de refresc van ser els protagonistes, Joel donava la passada a Zeki que marcava l'1 a 2 al minut 87 i feia esclatar les graderies del Municipal de les Planes plenes de seguidors de l'equip rubinenc.

El CF Juventud 25 de Septiembre amb la promoció assegurada té com a objectiu consolidar el segon lloc i intentar caçar el líder Ciutat Cooperativa que està a 5 punts mancant tres jornades per al final del campionat. Diumenge vinent al Municipal 25 de setembre el Veinti rep l'AE Moja, a partir de les 12:05h.