El Veinti ja és equip de Primera Catalana. FOTO: Cedida

FUTBOL

El Veinti ja és equip de Primera Catalana

L'equip aconsegueix l'ascens a Primera Catalana 10 anys després i per segona vegada a la seva història

El CF Juventud 25 de Septiembre va aconseguir aquest passat diumenge l'ascens a Primera Catalana, 10 anys després i per segona vegada, en un partit que passarà a la història. En el matx decisiu, l'equip rubinenc ha guanyat 3-1 al Terlenka.

El partit es va jugar a porta tancada, sense la presència de públic al Municipal, però això no va ser inconvenient perquè centenars de seguidors se sumessin als voltants i no paressin d'animar.

El veinti, equip de Primera Catalana. FOTO: Cedida

Al terreny de joc, va sortir bé el Veinti que s'avançava per medicació d'Óscar al cap de 9 minuts. El Terlenka no perdia la cara al partit i empatava 10 minuts després. Domini visitant fins al descans, però sense ocasions clares de gol. Amb empat es va arribar a la fi dels primers 45 minuts.

A la represa mateix guió, primers minuts de domini visitant però sense gaires opcions de gol. No va ser fins al moment 75, quan un altre cop Óscar posava per davant els de Richard Giménez després de la sortida d'un córner. El Terlenka es va haver d'anar a dalt per intentar la igualada, va deixar espais i va començar a arribar el perill del Veinti. Quan faltaven tres minuts, Zeki sentenciava el partit i l'eliminatòria. Després dels 6 minuts de descompte, s'ha desfermat la bogeria dins i fora del camp amb la consecució de l'ascens.

El Veinti durant el partit decisiu. FOTO: Cedida

El públic va haver d'esperar que els visitants i el trio arbitral abandonessin les instal·lacions per poder entrar i celebrar-ho amb els jugadors. Encara que aquests havien sortit uns minuts abans per fer les primeres abraçades a la porta del Municipal. El CF Juventud 25 de Septiembre aconsegueix el segon ascens de la seva història a la categoria de Primera Catalana, en una gran temporada que quedarà a la ment de jugadors, cos tècnic i aficionats.