El Veinti pateix la seva primera derrota de la lliga. FOTO: Cedida

FUTBOL

El Veinti pateix la seva primera derrota de la lliga

Amb aquesta derrota el Veinti se situa al lloc tretzè amb 2 punts

La primera derrota del CF Juventud 25 de Septiembre ha arribat a la tercera jornada de Primera Catalana. Va ser a Sant Boi de Llobregat en el partit que el va enfrontar al CF Ciutat Cooperativa. Dos rivals que ja es coneixien pels partits que van disputar la temporada anterior a Segona Catalana.

Primera derrota del Veinti. FOTO: Cedida

El partit va ser de tu a tu a la primera part, amb molta intensitat i poques arribades a l'àrea per part dels dos conjunts. El primer gol del partit va ser en pròpia porta del Veinti, una passada enrere de Pedro va agafar descol·locat al porter Arús que no va poder evitar que la pilota anés al fons de la xarxa. Amb 1-0 s'arribava al descans.

A la represa va intentar fer un pas endavant l'equip de Jesús Rueda "Betis" però sense encert en els últims metres. Fruit del setge va arribar la jugada a la contra de la Cooperativa, al minut 90, que va provocar un penal i va deixar el marcador final al definitiu 2 a 0.

Amb aquesta derrota el Veinti se situa al lloc tretzè amb 2 punts, errors puntuals que deixen en llocs de descens l'equip rubinenc, malgrat la bona cara mostrada en els tres partits fins ara disputats.

Diumenge vinent el CF Juventud 25 de Septiembre rep el Camarles, a partir de les 12:05 h, al Municipal 25 de setembre.