Empat del Veinti a Esplugues

L'equip no va poder aprofitar les ensopegades dels rivals per retallar punts amb el líder i augmentar l'avantatge amb la resta

El CF Juventud 25 de Septiembre es va deixar 2 punts al temps afegit al partit que el va enfrontar al CFA Espluguenc corresponent a la jornada 29 del grup 3 de la Segona Catalana d'aquest cap de setmana, amb un resultat final d'1-1.

No va poder aprofitar les ensopegades dels rivals per retallar punts amb el líder i augmentar l'avantatge amb la resta. Partit molt treballat per part del Veinti en un camp de grans dimensions, en una primera part on no hi va haver gaires ocasions de gol. Younes avançava els rubinencs quan faltaven 10 minuts per al descans.

A la segona part, l'equip local necessitat de punts per sortir de la part baixa, va fer un pas endavant i va posar setge a la porteria del Veinti. Aguantava bé l'equip de Richard Giménez, però al minut 95 l'Espluguenc posava les taules al marcador.

Continua el Veinti en segona posició, retalla un punt al líder i ara està a 5. Per darrere té Marianao a 7 punts, Almeda a 8 i Terlenka a 9. A 11 punts queda el Gavà FC, equip que visitarà el Municipal 25 de setembre el proper diumenge a les 12:05 hores. Resten 5 jornades per acabar la lliga.

Per la seva banda l'Amateur B acomiadava la competició de Quarta Catalana amb victòria davant del filial de la Penya Blaugrana Ramon Llorens per 3 gols a 1.