El partit va haver d'aturar-se per la invasió del camp per part de l'afició i van haver d'acudir els cossos policials

El CF Juventud 25 de Septiembre va empatar 3-3 el partit d'anada de la promoció d'ascens a Primera Catalana contra el Club Barcelonista Terlenka. El matx va tenir de tot tant dins com fora del camp i l'afició del Veinti es va trobar un ambient hostil per part de l'afició local. A la segona meitat el partit va haver d'aturar-se durant una mica més de 15 minuts per invasió de camp per part de l'afició local i van haver de fer acte de presència cossos policials dels Mossos d'esquadra i de la Policia Local.

Respecte al partit, intensitat màxima dins del camp, en una primera part molt igualada, el Terlenka es va avançar de penal al minut 34, amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, Óscar empatava el partit al quart d'hora, just després una topada entre un jugador local i Marçal desencadenava una tangana, invasió de camp i la presència policial. Un cop restablert el joc, Younes posava per davant els rubinencs a 10 minuts del final, el Terlenka no abaixava els braços i tornava a posar les taules 5 minuts després.

Empat del Veinti al partit d'anada de la promoció d'ascens contra el Club Barcelonista Terlenka. FOTO: Cedida

A punt de complir-se el minut 90 es tornava a avançar el Veinti que es quedaria amb un jugador menys per expulsió d'Alieu per doble amonestació. Quan semblava que el partit acabaria amb victòria dels de Richard Giménez, un descompte massa estès va donar l'oportunitat als locals de posar el 3 a 3 final. Cal destacar la contínua invasió de l'afició local en els últims instants tant al 2 a 2 com en el 3 a 3 amb el que l'àrbitre va donar per finalitzat el partit.

Tot igualat de cara al partit de tornada que es disputarà al Municipal 25 de setembre, diumenge dia 23 de juny a les 12h. Per aquest partit el Club posarà entrades a la venda fins que es compleixi l'aforament previst que serà d'unes 500 persones, recordem que el camp del Veinti es troba en obres i l'espai és molt limitat.