L'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí es jugarà la permanència a la Divisió d'Honor

Per la seva part, l’equip juvenil masculí, va disputar el Campionat de Catalunya assolint la 4a posició

L'equip absolut femení de waterpolo va disputar la setmana passada el play-off per la permanència a la Divisió d'Honor contra el Real Canoe de Madrid. L'equip va perdre el primer partit (9-11), va guanyar el segon (8-10) i en l'últim i definitiu va tornar a perdre per la mínima (8-9), contra l'equip madrileny. Ara l'equip haurà de disputar el play-off per no perdre la categoria en una última eliminatòria contra el CD Boadilla de Madrid.

Per la seva part, l'equip juvenil masculí, va disputar el Campionat de Catalunya assolint la 4a posició.

En natació deu nedadors del Club es van desplaçar a Igualada, per disputar el Trofeu Aigualits a la capital de l'Anoia. En general, l'equip va tenir una bona actuació, millorant la majoria de les marques personals en quasi totes les proves disputades. Cal destacar la consecució de les marques mínimes per part de l'Asier Oviedo i del Max Cerezo, per disputar el Campionat de Catalunya Infantil. També van tenir bons resultats la Daniela Sanz, la Laia Megías, l'Oriol Sole, el Marc Pallàs, l'Álvaro Puig-Mir, l'Aleix Aguilar i el Max Fiestas.

deu nedadors del Club es van desplaçar a Igualada, per disputar el Trofeu Aigualits a la capital de l'Anoia. FOTO: Cedida/CN Rubí

En triatló els triatletes Albert Muñoz i Frank Garcia, van disputar el dissabte passat el Campionat d'Espanya de llarga distància. Tots dos van haver d'enfrontar-se a una cursa de natació a les càlides aigües del Mediterrani de 3.800 metres, per després recórrer els 180 quilòmetres d'un segment ciclista amb un total de 1.275 metres de desnivell acumulat, i finalitzar amb els 42,195 metres finals de cursa a peu pels voltants del passeig marítim d'Oropesa. Tots dos van finalitzar la prova amb els següents resultats:

• Albert Muñoz: 119a posició a la general i la 31a de la categoria absoluta.
  • Frank Garcia: 170a posició a la general i la 49a de la categoria V2.
Frank Garcia: 170a posició a la general i la 49a de la categoria V2. FOTO: Cedida/CN Rubí