Golejada del Veinti que s'acosta al líder

Ara l'equip té només a dos punts el primer lloc que li donaria l'ascens de categoria directe

El CF Juventud 25 de Septiembre va certificar el segon lloc a la classificació, mancant dues jornades, i jugarà la tornada a casa en un hipotètic partit de promoció d'ascens. Hipòtesi perquè el Veinti té només a dos punts el primer lloc que li donaria l'ascens directe.

El partit d'aquest diumenge corresponent a la jornada 32 del grup 3 de la Segona Catalana no va tenir gaire història tot i que el Veinti s'ho va prendre de debò des del principi. Visitava el Municipal 25 de setembre, l'AE Moja, ja descendit a Tercera Catalana, i amb la presència de només 13 jugadors. Al quart d'hora de joc Saúl i Kai, de lliure directe, posaven amb dos gols d'avantatge els de Richard Giménez, resultat amb què es va arribar al descans.

Golejada del Veinti que s'acosta al líder. FOTO: Cedida

A la represa, canvis a l'onze local, i un acabat d'incorporar Zeki, establia el 3-0 als tres minuts. Constants arribades a l'àrea de l'equip rubinenc que augmentava el marcador amb dos gols més, obra de Joel i, de nou, Saúl. El quadro visitant va fer el seu gol de l'honor per deixar el marcador al definitiu 5 a 1.

Resten dues emocionants jornades on el Veinti intentarà guanyar tots dos partits i esperar una punxada del líder, Ciutat Cooperativa, que li donés l'ascens directe. Gran temporada de l'equip roig igual amb aquest segon lloc ja assegurat. Pròxim partit contra el Sant Vicenç dels Horts, dissabte, 1 de juny, a les 19:30 h.

Per la seva banda, l'Infantil A de l'entitat va aconseguir proclamar-se campió de Lliga quan faltava una jornada i va aconseguir un meritori ascens a Primera Divisió. L'equip dirigit per Fran Romero i Iván Requena ha fet una temporada esplèndida amb només una derrota en 29 partits.

l'Infantil A de l'entitat va aconseguir proclamar-se campió de Lliga. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.