Les noies del Cent Patins perden el partit final de lliga

Les rubinenques es van enfrontar a les Tucans de Sant Adrià a la Pista Francesc Calvo

Les noies del Cant Patins van guanyar el primer dels tres partits de play-offs de la lliga la setmana passada, però en el segon partit que ha tingut lloc aquest dissabte se'ls hi va escapar la victòria en els penals. Un gran Tucans de Sant Adrià, planta cara al campió de la lliga regular i guanya el segon partit a la tanda de penals després d'empatar a 5-5 en el temps reglamentari i una pròrroga sense gols.

El diumenge es jugava el tercer i últim partit per al títol de lliga. Després del partit d'infart del dissabte, els dos equips torna'n a veure's les cares a la Pista Francesc Calvo de Rubí. Va ser un partit diferent els passats, amb molt de respecte i cura en el partit decisiu. Si les rubinenques de Cent Patins volien sumar la seva 4a lliga, les Tucans de Sant Adrià volien la seva primera lliga.

Res es va decidir fins a la segona part, una errada en defensa deixa a Bascon en un mà a mà amb la portera Munévar i avança a les barcelonines en el minut 22:48. Quan més pressionaven les rubinenques, una nova errada defensiva dona el segon gol a les Tucans obra de Pascual al minut 6:15. La resta de partit atacs constants de Rubí que a la desesperada de remuntar treu la portera i juga amb una jugadora més de camp. No li dona masses fruits i ara si, sentencia el partit l'equip visitant amb gol de Sanchis al minut 0:58. I ja amb les rubinenques desmotivades, les Tucans marquen el definitiu 0-4 amb gol de Bascon.

Tercera final que perden les rubinenques aquest any, Supercopa d'Espanya, copa de la reina i lliga. Aquest també ha estat el primer títol per a les Tucans que es proclamen campiones de la lliga elite Iberdrola 2023-24.