El rubinenc Dennis González s'emporta tres ors a la Super Final World Cup de Budapest

El nedador ha tancat la temporada amb una competició a l'altura de la resta de l'any

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Super Final World Cup de Budapest, on el rubinenc Dennis González ha guanyat tres ors en les categories Solo Mixt Tècnic, Duet Mixt Tècnic i Duet Mixt Lliure de natació artística.

El primer dia va ser el dissabte, on va aconseguir la primera posició en Solo Mixt Tècnic posant-se 7 punts per davant de l'estatunidenc Kenneth Gaudet i a 11 de l'italià Filippo Pelati. També el dissabte ell i la seva companya Mireia Hernández van assolir la màxima puntuació (227, 9000 punts) superant a Kazakhstan i Itàlia en Duet Mixt Tècnic.

El diumenge, Dennis González i Emma García s'emportaven l'or en Duet Mixt Lliure amb 213,2250 punts. El segon i tercer lloc van ser per la parella colombiana i italiana respectivament.