La selecció de waterpolo amb les rubinenques Bea Ortiz i Elena Ruiz continua invicta

La victòria davant de Grècia els assegura la primera plaça de la fase de grups

Tres partits i tres victòries és el que porten les rubinenques Bea Ortiz i Elena Ruiz amb la selecció femenina de waterpolo en aquests Jocs Olímpics de París. Després del 10-8 contra Grècia d'ahir, les espanyoles s'asseguren el primer lloc de la fase de grups i la plaça a quarts de final.

Dos gols d'Ortiz van fer que marxessin al descans amb un empat 5-5. A la segona part, quan tan sols quedaven uns minuts per al final, Elena Ruiz posava dos punts al marcador que quedava 10-7. En l'últim moment, en un intent d'aconseguir l'empat, Vasiliki Plevritou de Grècia marcava l'últim gol del partit que quedava 10-8 i res més va poder fer l'equip contrari contra una Espanya sublim.

L'últim partit de la fase de grups per a Espanya serà el diumenge a les 15:35h, contra Itàlia.