El Veinti goleja el Sant Vicenç a domicili

El CF Juventud 25 de Septiembre manté la lluita pel primer lloc que es decidirà el diumenge vinent

El CF Juventud 25 de Septiembre manté la lluita pel primer lloc que es decidirà el pròxim diumenge a la darrera jornada. Al penúltim partit del grup 3 de la Segona Catalana va guanyar per 0 gols a 4 la UE Sant Vicenç.

En una primera part igualada i amb ocasions per als dos equips, Saúl posava per davant els rubinencs al cap de 35 minuts de joc. Amb 0-1 es va arribar al descans. A la represa, el Veinti va accelerar el partit i abans del minut 60, Kevin i Joel ampliaven les diferències. A 10 minuts del final, Hibra posava el definitiu 0-4.

L'equip després de guanyar el partit. FOTO: Cedida

El líder Ciutat Cooperativa no va fallar, també va guanyar i el títol de lliga es decidirà a l'última jornada. L'avantatge, això sí, és per als de Sant Boi de Llobregat que treuen 2 punts els de Richard Giménez.

L'horari dels partits serà unificat diumenge a les 18:00 h. El Veinti jugarà al Municipal 25 de setembre contra l'Sporting Gavà i el Ciutat Cooperativa visitarà el Vista Alegre.