El Veinti jugarà la promoció d'ascens

Els nois de Richard Giménez tanquen la lliga en segona posició després d'una gran temporada

El CF Juventud 25 de Septiembre va complir guanyant el seu partit, però el líder, Ciutat Cooperativa, no va fallar. Així doncs, el Veinti no pujarà de manera directa a Primera Catalana, però tindrà una altra oportunitat al play-off d'ascens contra la Terlenka les dues setmanes vinents.

En el partit contra l'Sporting Gavà d'aquest diumenge es va veure quin equip es jugava alguna cosa, un Veinti més endollat va buscar la victòria des del principi i gairebé no va concedir ocasions en contra a un Sporting que ja tenia els deures fets, Joel abans del descans posava l'1-0 al marcador. A la represa Saúl feia el 2-0 al minut 58 i Izan tancava el marcador a cinc minuts del final marcant el definitiu 3 a 0.

Els de Richard Giménez tanquen la lliga en segona posició després d'una gran temporada i en les dues setmanes vinents jugarà la promoció, contra el CB Terlenka, per intentar aconseguir l'ascens a Primera Catalana. El primer partit es jugarà el dissabte 15 de juny a les 18h al Municipal Estruch del Prat de Llobregat.