Victòria del Veinti contra el Gavà

L'equip continua a la segona posició a 5 punts del líder i deixant a 8 punts al tercer classificat quan resten 4 partits per acabar la lliga

Aquesta nova victòria a la jornada 30 de la Segona Catalana, posa al CF Juventud 25 de Septiembre a punt de certificar la classificació per disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana.

Partit disputat a la primera meitat sense gaires ocasions de gol i més joc al centre del camp. Younes posava al davant el Veinti al minut 15 i amb l'1-0 es va arribar al descans.

Victòria del Veinti devant del Gavà. FOTO: Cedia

A la represa va fer un pas endavant el Gavà, aguaitant la porteria d'Arús, buscant el partit i una de les poques opcions que li quedaven per lluitar per un lloc en zona de playoff d'ascens. Els canvis van donar un altre aire al matx, Joel posava el 2-0 al minut 77 i al minut següent tornaven a retallar distàncies els visitants. Als minuts finals amb el Gavà bolcat a l'àrea del Veinti, va arribar la sentència dels de Richard Giménez, Marçal al 88 i Robles en el temps de descompte posaven el definitiu 4-1.

El CF Juventud 25 de Septiembre continua a la segona posició a 5 punts del líder Cooperativa i deixant a 8 punts al tercer classificat Almeda, quan resten 4 partits per acabar la lliga. La jornada vinent, diumenge a les 18:10 hores a Sant Joan Despí, el Veinti s'enfrontarà al FC Levante Las Planas.

Cal destacar també el passadís que van fer tots dos equips abans de l'inici del partit, per premiar els equips Aleví Femení i Prebenjamí C que s'han proclamat campions de les seves respectives lligues.