Victòria del Veinti contra el líder de la lliga

Amb aquesta victòria, l'equip es posa a 6 punts del líder i els seus perseguidors es queden a 7 i 9 punts de diferència

El Municipal 25 de setembre ha visitat aquest diumenge al líder del grup 3 de la Segona Catalana, Ciutat Cooperativa, per enfrontar-se a l'equip local en el partit corresponent a la jornada 28.

Amb gran ambient per part d'ambdues aficions, malgrat les obres que s'estan duent a terme, el partit va començar amb molta baralla per aconseguir la pilota, però amb poques ocasions de perill. Les més clares van ser per al Veinti i en una d'elles Sidiky posava l'1-0 a cinc minuts per acabar la primera part.

Victòria del Veinti contra el líder de la lliga. FOTO: Cedida

A la represa, el guió va ser semblant amb el control del partit per als rubinencs i el Cooperativa sortint a la contra. A quinze minuts del final, Joel posava el 2-0 al marcador i al descompte Zeki obtenia el definitiu 3-0 fent esclatar la grada local d'alegria.

Amb aquesta victòria el CF Juventud 25 de Septiembre es posa a 6 punts del líder i veu com els seus perseguidors, Almeda, Marianao i Terlenka, es queden a 7 i 9 punts de diferència, mancant 6 partits per acabar la lliga.

La pròxima cita serà contra l'Espluguenc el diumenge a les 12h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.