La CUP defensa a Rubí que "votar a la CUP és votar al poble"

Aquest dijous el partit ha celebrat un acte de campanya a Rubí que ha inclòs un recital poètic i musical

Aquest dijous la CUP ha celebrat un acte de tancament de campanya a Rubí a la plaça Onze de Setembre. L'acte ha comptat amb la presència de David Caño, número 5 de la CUP al Parlament, acompanyat de la poeta local Cuervita, del saxofonista Giorgio Collo i de Marina Dolset, regidora de l'AUP i l'anterior regidora Betlem Cañizar.

Caño ha defensat que "votar a la CUP és votar al poble" i que ara és el moment de decidir si es mantenen uns partits que legislen per afavorir que una "minoria continuï enriquint-se" o apostar per un canvi polític.

"Hem vist que el PSC és el partit de la patronal i defensa els interessos dels rics i Junts ha pujat al seu vaixell", ha sentenciat Caño.

Per la seva banda, Dolset ha explicat que tot i que l'AUP i la CUP no siguin el mateix, els hi donen tot el seu suport perquè necessiten "una CUP forta" al Parlament. "Volem una CUP forta que defensi els reptes de Rubí que passen pel parlament, com la línia de Forestalia, els barracons de l'escola del bosc o l'ampliació del CEE Ca n'Oriol, entre d'altres" ha conclòs la regidora.

L'acte ha estat presentat per l'Aitor Sánchez Cerezuela, exregidor per l'AUP i ha comptat amb un recital poètic i musical, a més de les intervencions de la regidora i l'exregidora de l'AUP.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.