La CUP se centra en habitatge al seu acte de campanya a Rubí

L'esdeveniment ha comptat amb la portaveu de l'AUP al ple municipal, Marina Dolset, i el diputat i número 4 de la CUP, Xavier Pellicer

La CUP ha celebrat un acte de campanya a Rubí per a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig. L'esdeveniment ha comptat amb la visita del diputat de la candidatura i número 4 per la circumscripció de Barcelona, Xavier Pellicer, i la presència de la portaveu de l'AUP al ple Municipal, Marina Dolset.

Dolset ha començat a parlar sobre la situació que viu la ciutat en matèria d'habitatge. Ha dit que Rubí és un municipi que es troba com zona tensionada, en què els lloguers estan cada cop més a l'alça. Ha criticat la postura del PSC, En Comú Podem, VOX i PP, en rebutjar la moció que va presentar la seva formació al ple passat sobre l'expropiació de pisos buits a grans tenidors.

D'altra banda, Pellicer ha recalcat la importància de la regulació dels lloguers i controlar els pisos turístics. "El PSC i Junts per Catalunya coincideixen en la política a l'àmbit de l'habitatge, ja que no tenen cap intenció de posar fre a l'especulació i procurar que l'habitatge sigui un dret garantit". Diu que la CUP defensa que s'han d'aturar els desnonaments, tornar a la fórmula dels contractes indefinits, retornar els pisos que es van pagar amb diners públics i fer la construcció d'un parc públic de lloguer digne.

Respecte als pactes postelectorals, afirmen que aspiren a condicionar la legislatura amb l'objectiu de posar al capdavant els serveis públics, el transport públic, aturar el Quart Cinturó i reprendre el procés d'autodeterminació. Sempre que això es compleixi, diuen que estan disposats a parlar amb Esquerra, Junts o els Comuns si es tracten els temes anteriors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.