Junts celebra el seu sopar comarcal d'estiu a Rubí amb la visita de Josep Rull

L'acte ha tingut lloc a la masia de Can Feliu

Junts ha celebrat aquest dijous 18 de juliol a les 20:30h el seu sopar comarcal d'estiu amb la visita del president del Parlament de Catalunya, Josep Rull. L'acte ha tingut a la masia de Can Feliu de Rubí, al qual han assistit més d'un centenar de persones, d'entre elles, el cap de la formació a la ciutat, Ivan Vila.

L'esdeveniment del partit ha reunit als diferents portaveus del Vallès Occidental al nostre municipi i altres diputats del Parlament com, Salvador Vergés. D'altra banda, Rull ha presidit el sopar donant unes paraules sobre la situació actual de Catalunya: "Ens hi juguem la democràcia en ella mateixa. Ens hi juguem els drets fonamentals de la ciutadania, en aquest cas, del president Carles Puigdemont i del conseller Lluís Puig". A més, ha reivindicat que l'acte "no és un sopar de vacances", ja que encara es troben vigents l'orde de detenció a part dels seus dirigents.

Josep Rull ja ha visitat Rubí més d'un cop, l'última vegada, a l'actuació de l'Esbart Dansaire de la passada Festa Major.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.