Mira què han votat els teus veïns a les eleccions al Parlament a Rubí

El PSC ha guanyat a tots els col·legis menys al Rubí Forma, on s'ha imposat ERC

El Partit Socialista de Catalunya ha sortit com la força més votada en els 23 dels 24 col·legis que es van constituir a Rubí per a les eleccions al Parlament de Catalunya. D'aquesta manera es consolida el que va ser el resultat final de les votacions al municipi, que van donar la victòria al PSC amb el 34,30% dels vots.

L'únic col·legi on no s'ha imposat el PSC ha estat al Rubí Forma, on ERC s'ha posicionat com a primera força amb el 22,12% dels vots. L'ha seguit Junts+ Puigdemont amb 21,25% i finalment els socialistes amb el 20,23%.

El PSC ha tret el seu millor resultat al Centre Cívic El Pinar, on ha obtingut el 46,53% dels vots. On va tenir més èxit ERC va ser a l'escola bressol Sol solet amb el 22,55% dels vots i la formació de Junts + Puigdemont al Rubí Forma (21,25%). Per la seva banda, VOX i PP, tercera i quarta força en general a Rubí, van aconseguir les seves millors dades a l'escola Ramon Llull (17,35%) i a l'escola Rivo Rubeo (16,07%) respectivament.

En aquest mapa es pot consultar el resultat electoral per cada secció.

 

Les forces més votades a cada col·legi electoral de Rubí

Col·legis electorals 1
Resultats dels col·legis electorals a Rubí

Resultats dels col·legis electorals a Rubí

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.