El PP demana que es millori l'accessibilitat dels carrers a Rubí

El grup municipal presenta una moció on demana que es revisin i eliminin totes les barreres arquitectòniques urbanes

La setmana que ve se celebrarà el ple d'agost, el dijous 26 de setembre. Aquest mes, el Partit Popular de Rubí presenta una moció on demana que es millori l'accessibilitat dels carrers a Rubí per a les persones amb discapacitat, revisant i eliminant així totes les barreres arquitectòniques urbanes de la ciutat. "Un 23% de les voreres no són accessibles i un 41% són manifestament millorables. A més, un 21% dels passos de vianants no estan adaptats i un 38% dels encreuaments no compten amb passos de vianants senyalitzats", esmenten en la moció.

Des del grup municipal també insten l'Ajuntament a garantir el compliment del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Rubí (2018-2023) i el Pla d'Accessibilitat i a preparar "conjuntament" amb les associacions de discapacitat funcional de la ciutat un nou pla de Mobilitat Urbana Sostenible actualitzat, tal com expliquen en el text.

Un dels punts que demanen és que s'eliminin els obstacles que poden haver-hi en les guies tàctils per a persones invidents. "Disposem de paviments tàctils que indiquen a les persones invidents per on poden travessar un carrer amb seguretat; però, molts cops aquestes persones es troben amb pilones, senyals o fanals que estan on no deuen", detalla Juan José Giner, portaveu del PP.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.