El PP demana que s'habiliti una pantalla gegant a Rubí per veure la semifinal de l'Eurocopa

El portaveu del partit explica que Rubí "no pot ser menys" que altres ciutats més petites que si habilitaran aquesta pantalla

El Partit Popular de Rubí vol que els aficionats rubinencs de "La Roja" puguin veure el partit de la Selecció Espanyola al costat d'altres aficionats i, per això, ha sol·licitat a l'Ajuntament de la ciutat que habiliti una pantalla d'aquest gegant en algun espai públic del municipi. El partit que enfrontarà a Espanya i França tindrà lloc dimarts a les 21h.

Juan José Giner, portaveu dels populars ha explicat que: "si altres ciutats catalanes, algunes més petites que la nostra, oferiran gràcies als seus consistoris o promotors privats aquesta opció als seus veïns, Rubí no pot ser menys". A més, Giner destaca que habilitar aquesta pantalla permetrà que la ciutadania gaudeixi del partit de manera "més segura", ja que s'evitaran desplaçaments.

Tot i que el Partit Popular entén que aquesta demanda es fa amb poc temps, anima a l'equip de govern a identificar fórmules per a fer possible la instal·lació de la pantalla. "Una pantalla gegant ens permetrà reivindicar-nos com la ciutat oberta i compromesa amb el projecte comú de futur que és Espanya", afegeix el regidor.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.