Una dotzena de comerços i restauradors de la ciutat participen en la Setmana Bio de Rubí

La iniciativa inclou diverses activitats entre el 12 i el 20 d'octubre per donar a conèixer la producció i l'alimentació ecològiques

Rubí se suma per primera vegada a la Setmana Bio per l'alimentació ecològica. Es tracta d’un esdeveniment que se celebra del 12 al 20 d'octubre arreu de Catalunya i que consisteix en un conjunt d'activitats amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població.

Aquest any, una dotzena de comerços i establiments de restauració de la ciutat amb consciència ecològica participen a la Setmana Bio de Rubí amb propostes molt diverses:  

  • Croqueteria Umami: del 14 al 19 d'octubre oferirà a la seva botiga dues croquetes fetes amb ingredients ecològics: carbassa eco amb parmesà i albergínia eco amb alfàbrega. També farà un vídeo explicant com fer una d'aquestes croquetes i oferirà als seus clients i clientes la recepta en format paper perquè se la puguin emportar a casa.
  • Cafeteria La Iaia Terol: del 14 al 19 d'octubre oferirà un pack ecològic: cafè amb llet tot ecològic, amb magdalenes d'espelta o sense gluten també ecològiques.
  • Vinalium: del 12 al 20 d'octubre muntarà un apartat dins la botiga amb els vins ecològics que comercialitza, mostrant la fitxa tècnica de cadascun d’ells.
  • Herbo-dietètica Estel: del 14 al 19 d'octubre mostrarà a l'aparador una selecció dels productes ecològics que ven.
  • L'Artemisa: el 19 d’octubre, de 9.30 a 13 h, organitzarà un tast de patè vegetal, infusions i sucs, tot ecològic.
  • Cooperativa TocaTerra: el 15 d'octubre, de 16.30 a 19.30 h, farà el repartiment de productes al local obert a la ciutadania. En el mateix horari muntarà una carpa davant de Cal Gori per informar a qualsevol persona interessada en el funcionament de la cooperativa i organitzarà una gimcana on s'hauran de buscar fotos dels aliments que ofereix, on a darrere hi haurà els principis de la cooperativa. Quan les persones participants completin l'activitat, se'ls dirigirà al c. Abat Escarré, on hi ha el local on s’estarà fent el repartiment de cistelles, i se'ls donarà berenar.
  • Fruiteria Montverd: el 19 d'octubre, de 9 a 13.30 h, farà un tast de fruita ecològica i un mostrari dels productes ecològics que ven davant de la seva botiga.
  • Sentits de Vida: el 19 d'octubre, de 10 a 13.30 h, organitzarà un tast de xocolata ecològica davant de la seva botiga.
  • Herboristeria Majó: el 19 d'octubre, de 10 a 12 h, durà a terme un tast d'infusions ecològiques a la seva botiga.
  • Herbolari de Rubí: del 14 al 19 d'octubre muntarà una paradeta dels productes ecològics que ven a l'entrada de la seva botiga.
  • Restaurant El Bullidor: del 15 al 18 d'octubre afegirà un plat al menú diari amb ingredients ecològics (hamburguesa de llenties ecològiques).
  • Bodega Rosàs: el 17 d'octubre, de 18 a 20 h, farà l'activitat "Chill&Wine", que consisteix en un tast de vins ecològics amb una explicació de cada un d’ells. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.