Recepta de Nadal del restaurant rubinenc El Jardinet

En Joel Folch, propietari d'El Jardinet, ens presenta aquesta recepta de pollastre amb peres i pinyons per gaudir aquests dies

En Joel Folch té trenta-tres anys i és cuiner i propietari del restaurant El Jardinet, un restaurant rubinenc de cuina casolana i a la brasa. Folch ens porta una senzilla recepta per a compartir amb els que més estimeu durant aquestes festes de Nadal, una recepta que ell mateix explica que l'ha heretat de la seva àvia, la Laieta, molt bona cuinera.

Ingredients per a 4 persones:

8 Contra cuixes de pollastre
4 Peres
70g Pinyons
1 cap d'alls
2 Cebes
2 Pastanagues
4 Tomàquets
Vi dolç ( moscatell)
500 ml Brou d'escudella
Picada: 10g pinyons, 1 all, unes fulles de juliverd i una o dues ''galetas maria'' pasem per el morter
Farigola
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Preparació

Començarem especiant el pollastre amb la farigola, el pebre i sal, seguidament posem una cassola al foc amb un bon raig d'oli d'oliva, marquem el pollastre fins que quedi daurat, reservem.
Torrem els pinyons a la mateixa cassola i també reservem.

Pel sofregit necessitarem picar dues cebes, les pastanagues i dos alls, sofregim a foc lent a la mateixa cassola on havíem marcat el pollastre 15 minuts, tot seguit afegim mig got de moscatell, evaporem l'alcohol i hi afegim el tomàquet ratllat, durant 10 minuts foc mitjà, després introduïm les contra cuixes marcades, la meitat dels pinyons, la pera tallada al gust i el brou fins a quasi cobrir el pollastre, deixar fer xup-xup 15 minuts, afegim la picada i deixem 5 minuts més. I ja estaria llest per emplatar. Bon profit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.