Pòdium del CN Rubí al Duatló de Granollers

Ricard Valenzuela va ser el campió en la categoria veterans 3

Diumenge es va celebrar el XIV Duatló de Granollers al Circuit de Barcelona. El Club Natació Rubí va participar amb quatre esportistes masculins, que van finalitzar la prova assolint la 31ª posició per equips.

Cal destacar la 1ª posició assolida, i per tant campió de la prova, pel Ricard Valenzuela en la categoria "veterans 3". A més d'aquesta primera posició les altres classificacions van ser les següents, el Ricard va quedar en la 122ª posició a la general, el Marc Lopez la 174ª a la general i la 78ª en la categoria absoluta, el Gerardo Blanco la 259ª a la general i la 6ª en la categoria veterans 3, i el Carlos Garrido que va assolir la 272ª posició a la general i la 105ª en categoria absoluta.

El CN Rubí al Duatló Granollers. FOTO: CN Rubí

Pel que fa a la secció de waterpolo, hi va haver molta activitat amb els següents resultats:

11-1

També va competir la secció de natació. En aquesta ocasió ho va fer a les instal·lacions del club durant la celebració de la 3a jornada de la  lliga infantil i del trofeu absolut – júnior de natació. Un total de 5 nedadores i 9 nedadors van poder mostrar la seva evolució, millorant les seves marques personals.

3a jornada de la  lliga infantil. FOTO: CN Rubí