El Xavier Llorens regenta el restaurant L'Onze, situat a la plaça Onze de Setembre de Rubí. Aquest establiment destaca per tenir plats de cuina casolana, menús amb molta varietat i postres molt estiuencs. Un dels seus dolços més destacats és la torradeta de Santa Teresa, també coneguda com a "torrija". Llorens ens desvela la seva recepta perquè tota la ciutadania rubinenca la conegui.
Ingredients
- 1l. de llet
- 150g. de sucre
- Pell de 1⁄2 llimona
- Pell de 1⁄4 de Taronja
- 1 beina de canyella
- Talls gruixuts de pa de Viena
- Sucre de Canyella: (1 part de sucre i 1⁄4 part de canyella)
- 1 ou
- Gelat
Elaboració
Comencem agafant una olla o casserola i fiquem el litre de llet. L'escalfem fins que bulli i, tot seguit, agreguem els 150 grams de sucre, les mitges pells de llimona, taronja i la beina de canyella. Procurem que es barregin i quedi tot ben fusionat. La duració més indicada per a aquest pas és d'uns 3 minuts aproximadament. A continuació, deixem que reposi fins que s'enfredi i aconseguir una llet merengada ben feta.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.